Navijači Liverpoola se okomili na Markovića: Kako je to mogao lajkati? Otjerajte ga odmah!
Navijači Liverpoola su se naljutili na Markovića iako vjerovatno ne znaju da on ustvari navija za Partizan.

Jedan lajk bi mu mogao presuditi

Navijači Liverpoola se okomili na Markovića: Kako je to mogao lajkati? Otjerajte ga odmah!

Navijači Liverpoola imaju mnogo razloga za nezadovoljstvo nakon gostovanja kod Crvene zvezde u Beogradu.

Njihov tim je izgubio sa 2:0, a nakon meča navijači Redsa su bili ljuti na cijeli svijet, a posebno na Jamesa Milnera i Lazara Markovića i to iz dva zaista bizarna razloga.

Na Milnera su se naljutili zato što je prilikom bacanja novčića odlučio izabrati plavu boju između plave i crvene, a ljutnja na Lazara je možda malo i opravdanija.

Iako je Marković još uvijek pod ugovorom sa Liverpoolom, ali nije u planovinma Jurgena Kloppa, to nije spriječilo navijače da se naljute zbog jednog njegovog lajka na Twitteru. Naime, on je označio sa 'sviđa mi se' jednu objavu poznatog Youtubera Davida Vujanića koji je postavio zastave Srbije nakon meča Zvezda - Liverpool.

Naravno, navijači Redsa su taj čin protumačili kao proslavu poraza njihove ekipe što bi svakako bilo neprimjereno za jednog igrača koji je još uvijek pod ugovorom sa ovim klubom.

Bilo kako bilo, Marković je na udaru kritika na Twitteru i navijači Liverpoola ga svakako nakon ovoga ne bi željeli ponovo vidjeti u dresu svog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Heller
Lagano postajete Blic
8 0
Benjamingst
Vise mi lici na Blic I Kurir nego na Sportske teme. Vise postaje I dosadan....
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti