Mourinho se posvađao s prvom zvijezdom Rome

Problemi u taboru Vučice

Mourinho se posvađao s prvom zvijezdom Rome

A. Čaušević

Avantura Josea Mourinha na klupi Rome je počela vrlo dobro, ali čini se da startna euforija polako jenjava. 

Vučica je u seriji slabih rezultata, u Seriji A su upisana dva uzastopna poraza, dok i odnos igrača i Josea Mourinha nije baš najbolji.

Corriere dello Sport izvještava kako se iskusni portugalski stručnjak na jednom od treninga žestoko porječkao sa Nicolom Zaniolom.

Mourinho je navodno zamjerao prvoj zvijezdi ekipe kako se ne zalaže dovoljno što je iznerviralo mladog Italijana pa je došlo do žestoke rasprave.

Problem nastaje i oko Zaniolove pozicije u timu jer sistemi koje koristi Mourinho nikako ne odgovaraju karakteristikama velike nade rimskog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko bi Mourinho nastavio igrati sa trojicom igrača nazad te dvojicom napadača za Zaniola ne bi bilo mjesta, slično je i sa drugim sistemima jer Zaniolu igranje na desnom krilu definitivno ne odgovara.

Prilikom dolaska Mourinho je Zaniolu slao poruke ohrabrenja, poručio mu je da od njega ima velika očekivanja, međutim nije dobio identičan odgovor s druge strane.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Aj ne hebi.. Mou se s nekim zavadio? To mora da je dezinformacija!! ??
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti