Zaniolo oduševljen što će ga trenirati Mourinho

Italijan se oporavio

Zaniolo oduševljen što će ga trenirati Mourinho

E. Škorić

Nicolò Zaniolo raduje se saradnji s Joseom Mourinhom i otkriva šta mu je Carlo Ancelotti rekao nakon povrede koljena u septembru.

Zaniolo ima tešku povredu iza sebe. Dva puta mu je stradalo koljeno prošle godine. Prvo u januaru tokom derbija Juventusa i Rome, zatim u jesen u meču Nizozemske i Italije u Ligi nacija.

"Tada sam zadnji put zaplakao, igrali smo u Nizozemskoj, a ja sam zadobio povredu križnih ligamenata", rekao je italijanski veznjak za Sportweek.

"Carlo Ancelotti pokušao me razveseliti rekavši da medicina nije bila toliko napredna dok je bio nogometaš", otkrio je veznjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaniolo je propustio cijelu sezonu 2020/21 i neće sudjelovati na Euru 2020., ali će se vratiti u akciju sljedeće sezone, kada će Roma s Mourinhom tražiti proboj ka vrhu.

“Svi smo tako uzbuđeni. Radujemo se što ćemo mu dokazati koliko vrijedimo. Čast mi što će me trenirati neko poput njega. Radujem se tome", poručio je Zaniolo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi