Nicolo Zaniolo produžio ugovor s Romom

Ostaje u rimskom klubu

Nicolo Zaniolo produžio ugovor s Romom

E. Čaušević

Mladi italijanski fudbaler Nicolo Zaniolo prošle sezone sve je oduševio svojim igrama u dresu Rome.

Zaniolo je u Romu stigao prošlog ljeta kao dio paketa transfera Radje Nainggolana u Inter. Iako se od njega nije mnogo očekivalo dobio je šansu i to je itekako iskoristio.

Ovaj 20-godišnjak iza sebe ima odličnu sezonu zbog koje je privukao interes Juventusa. Špekulisalo se dugo da ide u Staru damu, ali je na kraju odlučio da ostane u Romi.

Zaniolo je prihvatio ponudu rimskog kluba i potpisao je danas novi ugovor. Prema novom ugovor on će biti član Rome do ljeta 2024. godine prema kojem će zarađivati skoro duplo više.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prije godinu dana je bila lagana odluka da dođem u Romu, a sada je još lakše da potpišem novi ugovor. Zaljubio sam se u ovaj klub i grad. Želim se zahvaliti klubu što mi je dao šansu da se dokažem tako što ću još više davati od sebe na terenu", rekao je Zaniolo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi