10

Komentari (10)

fantasma
Mozda decko nije neka klasa, al za hajduk je i moja nana klasa!
GiS
E cuj, nisu klasa za Hajduk Zar je potrebna i klasa neka kako bi redovno gubio od raznih selendri hahahahaha
doctoroffootball
Nije uvijek problem u igračima, problem je i u trenerima koji igrača neznaju prilagoditi mjestu, formaciji, dići ga ukoliko je u krizi itd itd. U Hajduku se vec dugi niz godina radi tako da su od giganta napravili prosječni hrvatski klub.
19211921
Cuj to treba neka klasa za ovaj hajduk, sprdancija
LevoKrilo
Nemaju potrebnu klasu za Hajduk??? Koga ovi foliraju? Pa jadnici, Vi ne možete nikog, ali nikog pobijediti već 10 godina. Jao ja ublehaša, ispadaju redovno od amatera u prvim pretkolima već duže vrijeme i ne valja im Todorović i Mujakić. Gube redovno od svih živih u HNL. Nisu Dinamo pobijedili, koliko već godina???
pero98
Cuj, da ti kazem koliko puta su nas (Rijeku) pobjedili od 2012 bis se iznedio ali reci cu ti. Na Kantridi su nas dobili 2012 godine 3:0, na Rujevici 2017 godine 2:1 pobjeda Hajduka i sad pazi ovo 2019 godine prva pobjeda Hajduka na Poljudu nakon 8 godina nad Rijekom, rezultat je bio 4:0. Pa se nemoj cudit sto Dinama rijetko dobiju.
zajid08
Todorovic je bio dobar talenat, ali cim je potpiso dobar ugovor u RB salzburgu samo su mu auta i feste u glavi. Steta, kao i vecina nasih talenata, propade...
Tas14
Treba vratiti Mujakića i ako je moguće posudit Todorvića
pjanke.sa
@Tas14 ih Mujakic bi bio odlican burazeru ali ne vjerujem da mozemo tako gomilati igrace na pozicijama koje nam nisu kriticne. Ovog drugog ne znam ni ko je
zizu82
Dobar je Niho ali mislim da treba dati šansu Bešiću a imamo i Adukora i Dupovca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.