Mujakić zabio golčinu protiv Bruggea, Rahmanović mu komentarisao: "Probijaš kao Pidro..."

Stoper ponovo u Belgiji

Mujakić zabio golčinu protiv Bruggea, Rahmanović mu komentarisao: "Probijaš kao Pidro..."

Edmir Škorić

Nihad Mujakić postigao je zaista lijep gol za Kotrijk u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Club Bruggea.

Bivši stoper Sarajeva, koji je prošle sezone bio posuđen iz Kotrijka u splitski Hajduk, sprema se za novu sezonu u Beligiji i prema onome što pokazuje na pripremama, mogao bi imati itekako bitnu ulogu u Kotrijku.

U samoj završnici jučerašnjeg meča protiv Club Bruggea Muajkić je nakon sjajnog prodora postigao fantastičan gol i donio pobjedu svojoj momčadi.

Nakon što je video pogotka objavio na svom Instagram profilu, dobio je mnogo čestitki, ali i zanimljivih komentara od bivših saigrača. Istakao se komentar Amara Rahmanovića, koji je napisao: Probijaš ko Pidro ali nekad davno".

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Na golu mu je čestitao i Vladan Kovačević. Sva trojica su igrala u dresu Sarajeva, no sada su na raznim stranama Evrope. Mujakić u Belgiji, Kovačević u Poljsjkoj, a Rahmanović u Turskoj.

Top Komentari

19211921
A golmana i pozicioniranja majko mila
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi