Nije bila baš dobra ideja nakon sramote na Emiratesu sjesti u voz

Bolje da počnu dobro da igraju

Nije bila baš dobra ideja nakon sramote na Emiratesu sjesti u voz

Edmir Škorić

Loša sedmica je ovo bila za igrače Newcastlea, barem za neke od njih.

Newcastle je u nedjelju gostovao Arsenalu na Emiratesu u 26. kolu engleske Premier lige i na kraju je poražen s ubjedljivih 4:0.

Svrake su se dobro držale do 54. minute, a onda je Aubameyang načeo njihovu mrežu, Pepe je tri minute kasnije zabio za 2:0, a u samoj završnici Ozil i Lacazette su dokrajčili goste.

Težak poraz od ove sezone ne baš sjajnog Arsenala navijači Newcastlea teško su podnijeli, a bijes su neki iskalili i na četvorici igrača svog tima, koji su zbog nevremena odlučili vozom da krenu kući.

Danny Rose, Nabil Bentaleb, Allan Saint-Maximin i Christian Atsu nalazili su se u vozu kada ih je primijetila grupa navijača, pa su im prišli i počeli s dobacivanjem, ali i uvredama zbog očajne partije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrači su samo spustili glavu, doduše neki i promrmljali kako jednostavno nisu imali svoj dan, ali na kraju barem nisu fizički napadnuti.

Da bi izbjegli veće neugodnosti, morat će se više truditi i ne gubiti tako ubjedljivo od rivala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi