Nije gotovo: Mourinho dovodi još jedno pojačanje u januaru

Nakon Sancheza...

Nije gotovo: Mourinho dovodi još jedno pojačanje u januaru

Manchester United je u ponedjeljak zvanično predstavio Alexisa Sancheza, a po svemu sudeći to neće biti jedino pojačanje Crvenih đavola ove zime.

Inostrani mediji donose vijest da će Jose Mourinho u narednim danima krenuti po još jednog fudbalera s kojim namjerava ojačati vezni red.

Na meti Uniteda nalazi se Jean-Michael Seri, 26-godišnji fudbaler sredine terena koji s mnogo uspjeha nastupa za Nicu.

Sjajnim igrama u prošloj sezoni Seri je na sebe skrenuo pažnju brojnih velikih klubova, ali ljetni transfer je izostao. Međutim, ovog januara bi fudbaler iz Obale Slonovače mogao promijeniti klub, a i teško je vjerovati da Nica može odbiti veliki United.

Iako je Seri ove sezone u evidentnom padu forme (jedan gol i tri asistencije u Ligue 1), United ga i dalje ima na radaru i ostaje da se vidi hoće li ga i dovesti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jean-Michael Seri je karijeru počeo u ekipi Africa Sportsa, nakon čega je prešao u ASEC Mimosas, a zatim u Porto. Tamo se nikada nije izborio za mjesto u prvoj ekipi i igrao je za B tim, a onda je otišao u Pacos Ferreiru.

Nica je Serija dovela 2015. godine za samo milion eura, a sada bi mogla zaraditi 30-ak puta više i napraviti jedan od najboljih poslova u klupskoj historiji.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti