Nije mogao bez psovki: Mihajlović žestoko kritikovao Juventus!

Bologna se bori za opstanak

Nije mogao bez psovki: Mihajlović žestoko kritikovao Juventus!

A. Čaušević

Dok je Juventus praktično osigurao osmu uzastopnu titulu prvaka Italija, u Seriji A će se voditi velika borba za Ligu prvaka i opstanak. 

Bianconeri su za vikend izgubili od SPAL-a, u tom meču Massimilliano Allegri je odmorio svoje najbolje igrače, te dao šansu nekolicini golobradih mladića.

Takva odluka nije naišla na opravdavanje od strane klubova koji su u opasnoj zoni. Trener Bologne Siniša Mihajlović je žestoko kritikovao Juventus.

"Mnogi će se složiti s ovim što ću reći, a mnogi ne. Ako igrati protiv startera Juventusa, to je dobro. Ako igrate protiv rezervi Juventusa koji mogu biti starteri u bilo kojoj drugoj ekipi i to je dobro, ali ako Juventus na teren izvede neke igrače iz Primavere ili one koji igraju u Seriji C, onda to nije pravedno", rekao je srbijanski stručnjak te nastavio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To mi se čini nepravednim. Ne mislim da Juve ima problema s igračkim kadrom. Bila je to stvar koja mi se nije svidjela, ali znam da njih boli ku*ac zbog toga. Italijanski fudbal je takav."

Bologna koja zauzima 17. mjesto je jučer gostovala Fiorentini te osvojila jedan bod. Bilo je 0:0.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin Armic
Nek si im rekao,sad ce oni prestat da misle na LP i da cuvaju igrace,nego ce sve snage uloziti u to da tebi pomognu da ne ispadnes jer si vrhunski trener
2 1
Edin Merlin
Crkni kurčino glupa !!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti