Nije mogao zadržati suze: Odigrao prve minute u La Ligi ove sezone i zabio gol Barceloni

Mariano Diaz u centru pažnje

Nije mogao zadržati suze: Odigrao prve minute u La Ligi ove sezone i zabio gol Barceloni

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je slavio u El Clasicu protiv Barcelone (2:0), a jedan od junaka domaćeg tima bio je Mariano Diaz.

Kraljevski klub je imao prednost od 1:0 golom Viniciusa Juniora, a onda je Zinedine Zidane na teren odlučio poslati Mariana Diaza u sudijskoj nadoknadi samo kako bi dodatno potrošio vrijeme.

Mariano je ušao umjesto Benzeme i uspio je zabiti gol prvi put kada je došao do lopte za konačnih 2:0. Nevjerovatno je da je ovo bila prva utakmica španskog napadača u La Ligi ove sezone, te je u prvom posjedu lopte zabio gol.

Ovaj 26-godišnjak je bio zadnji izbor za Zidanea što se tiče napada, te je sinoć neočekivano dobio šansu samo kako bi ovom izmjenom francuski stručnjak potrošio što više vremena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Mariano je uspio zabiti gol prvi put kada je došao do lopte, te je čak i zaplakao nakon toga jer sigurno da ovo njemu itekako znači pogotovo nakon što ga je Zidane otpisao još prošle sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi