Nije moglo bez iznenađenja: Evo sastava za meč Juventus - Milan

Meč se igra od 18 sati

Nije moglo bez iznenađenja: Evo sastava za meč Juventus - Milan

Admin Čaušević

Susret najtrofejnijih italijanskih klubova Juventusa i Milana se od 18 sati igrat na Allianz Stadiumu. 

Poznati su sastavi za taj duel. Nije moglo proći bez iznenađenja s obzirom da je Massimilliano Allegri na klupi ostavio Joao Cancela, Miralema Pjanića i Giorgia Chiellinija.

Na drugoj strani, Gennaro Gatusso je na teren od prve minute poslao najbolje igrače koji su mu na raspolaganju za ovaj duel.

Juventus (3-5-2): Szczesny; De Sciglio, Bonucci, Rugani; Spinazzola, Bernardeschi, Can, Bentencur, Alex Sandro; Mandžukić, Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan (4-3-3): Reina; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Calhanoglu; Suso, Piatek, Borini.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi