Transparent Domagoja Vide postao hit na drušvenim mrežama

Ništa novo za njega

Transparent Domagoja Vide postao hit na drušvenim mrežama

Endin Čaušević

Reprezentativci Hrvatske konačno su stigli u centar Zagreba gdje su im navijači priredili nevjerovatan doček nakon osvajanja srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu.

Navijači Hrvatske su se na Trgu bana Jelačića okupili jutros u deset sati, ali su već počeli gubiti strpljenje jer su igrači kasnili čak šest sati. Naime, samo put od aerodroma do centra Zagreba trajao je preko pet sati.

U centru pažnje ponovo se našao defanzivac ove selekcije Domagoj Vida koji se odmah popeo na krov autobusa i jednostavno nije mogao sakriti svoje emocije. Vrhunac je bio kada je uzeo transparent na kojem je pisalo "Je*ote koliko nas ima".

Top Komentari

Medo-Brundo
To onaj “bez zuba”
7 5
Benjamingst
Tip je bas cool. Tako I treba veso biti i zezati se a ne ko onaj Azilijant iz Zenice Lovren uvjek ozbiljan. Zamisli da je uzeo zastavu Hrvatske i kao rodjeni Hrvat Lovren rasiri zastavu pise ZENICA a milioni ljudi uz mobitele ubace u Google da vide gdje je Zenica u Hevarskoj?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi