Nije mu mnogo trebalo: Pedro postigao prvi gol za Chelsea

Španac pogodio za vodstvo Plavaca

Nije mu mnogo trebalo: Pedro postigao prvi gol za Chelsea

Pedro Rodriguez je tek prije nekoliko dana službeno postao novi član Chelseaja, a za pogodak prvijenac mu nije trebalo mnogo vremena.

Plavci u ovim trenucima igraju meč protiv WBA, koji je rano imao priliku doći u prednost, ali je u 14. minuti Morrison promašio jedanaesterac.

Kazna za promašeno stigla je šest minuta kasnije, kada je novajlija Pedro na asistenciju Hazarda pogodio za radost navijača aktuelnog prvaka Engleske.

Chelsea već vodi sa 2:0 nakon nešto više od pola sata igre, a Pedro je učestvovao i u drugom pogotku kluba sa Stamford Bridgea, pošto je asistirao Costi. Ako se po jutru dan poznaje, Pedro će biti veliko pojačanje za Plavce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.