Nije ni pozvan za predstojeće utakmice: Barcelona na korak od prodaje defanzivca

Odlazi u Seriju A

Nije ni pozvan za predstojeće utakmice: Barcelona na korak od prodaje defanzivca

A. Čaušević

Igračevo "da" obično ne znači da je i transfer definitivno dogovoren tako da će se na ozvaničienje prelaska Jean-Claira Todiba u Milan morati pričekati još nekoliko dana.

Todibo je pristao da prelazak iz Barcelone u Milan, ali je transfer daleko od gotovog jer se na neke stvari pita i katalonski klub koji se čini se pomirio s odlaskom mladog Francuza.

Prema izvještajima Sky Sporta sportski direktori Milanau Frederic Massaru, Todibo je dobio zeleno svjetlo za transfer te sada Rossoneri moraju postići dogovor s Barcelonom.

Jedna od opcija je da Milan posudi Todiba s pravom otkupa, te da Barcelone ima pravo prvokupa ukoliko se bek rođen 1999. godine dokaže na San Siru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Todibo uopšte nije pozvan za gradski derbi sa Espanyolom te utakmice španskog Superkupa u Saudijskoj Arabiji što je jasan znak da na Nou Campu više ne računaju na njega.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi