Nije otišao na Old Trafford, ali velika je mogućnost da će doći na Bernabeu
(Foto: EPA)

Bruno Fernandes u Realu?

Nije otišao na Old Trafford, ali velika je mogućnost da će doći na Bernabeu

M. Šljivak

Madridski Real očigledno nije završio sa pojačanjima za ovo ljeto.

Do 2. septembra, kada je krajnji rok za dovođenje novih igrača, Kraljevi će pokušati da dovedu nekoliko novim imena, a među njima je i Portugalac Bruno Fernandes.

Nakon sjajne sezone u dresu Sportinga 24-godišnji ofanzivni veznjak je privukao veliku pažnju. Povezivao se najviše sa Manchester Unitedom i Tottenhamom, ali na kraju u Engelskoj nije završio.

Najbliži je bio Old Traffordu i dresu Uniteda. Ipak, Crveni đavoli su odustali od njegovog dovođenja, pa bi Fernandes umjesto na Teatar snova mogao stići na Santiago Bernabeu.

Portugalski mediji pišu kako je Zinedine Zidane zatražio od predsjednika Florentina Pereza da mu dovede Fernandesa do kraja prelaznog roka, a za njega je već spremno 70 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Fernandesa sa Kraljevima se još povezuju Paul Pogba, Donny van de Beek i Christian Eriksen, ali vjerovatno će na kraju samo jedan od njih stići na Bernabeu.

Za sada je reprezentativac Portugala najbliži tome, a sve će se znati do 2. septembra.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi