Nije Pavlović jedini sinoć pokazivao srednji prst navijačima

Trener Osijeka "počastio" navijače Rangersa

Nije Pavlović jedini sinoć pokazivao srednji prst navijačima

M. Šljivak

Potez golmana FK Sarajevo Bojana Pavlovića, koji je  navijačima Bordo tima u debaklu od Atalante (0:8) pokazao srednji prst, naišao je na veliku osudu od strane navijača Bordo tima.

Međutim, nije on jedini koji je sinoć u utakmicama Evropske lige napravio ovaj potez. Isto je učinio trener hrvatskog Osijeka Zoran Zekić koji je navijače škotskog velikana Glasgow Rangersa također "počastio" srednjakom.

Njegov tim je remijem (1:1) na Ibroxu završio učešće u Evropskoj ligi. Zekić očigledno nije bilo previše raspoložen i navijačima škotskog tima je poslao jasnu poruku šta misli o njima.

Naravno, ovaj potez je naišao na osudu škotskih medija koji pišu o ovom potezu trenera Osijeka, a kako je sve uhvatila i kamera, Zekić će vjerovatno biti kažnjen od UEFA-e.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Osijek je sinoć odigrao jako dobar meč, ali na kraju im 1:1 nije bio dovoljno, jer su u prvom meču poraženi sa 0:1.

Top Komentari

Chupy
Jedno je pokazati navijacima svog tima srednji prst a drugo protivnickim. Nigdje veze.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi