Zidane neće Kanea
Foto - EPA

Ima druge planove

Zidane neće Kanea

M. Šljivak

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane protivi se dovođenju napadača Tottenhama Harryja Kanea.

Prethodnih dana dosta se piše o odlasku sjajnog napadača iz redova londonskog tima, a kao glavni pretendenti za njegovo dovođenje spominju se Juventus i Real Madrid.

Ipak, prema određenim informacijama iz Španije, Zinedine Zidane je protiv ideje rukovodstva kluba da pokušaju angažovati Kanea. On je zainteresovan za druge opcije i vrlo je moguće da će Real odustati od potencijalnog angažovanja engleskog fudbalera.

Ni cijena koju Spursi traže nije mala. Cifra od 150 miliona eura je zaista ogromna i pitanje je koliko timova je zaista želi platiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Juventus se još uvijek nije oglašavao u ovom slučaju, a i trenutno ima mnogo bitnijih stvari od transfer planova u Italiji.

Pored Reala i Juventusa Kane se povezuje i sa manchesterskim rivalima Cityjem i Unitedom i on će ozbiljno razmotriti ponude koje mu stignu ovog ljeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi