Nije samo CR imitirao Simeonea: Pogledajte kako je to uradio Miralem Pjanić!

Zanimljiva scena

Nije samo CR imitirao Simeonea: Pogledajte kako je to uradio Miralem Pjanić!

M. Šljivak

Trener Atletico Madrida Diego Simeone proslavom pobjede u prvoj utakmici između njegovog tima i Juventusa izazvao je još veći motiv za igrače torinskog tima u revanšu.

Na kraju pobjeda od 2:0 iz prvog meča Jorgandžijama nije bila dovoljna, jer je Juve na krilima Cristiana Ronalda slavio sa 3:0 i prošao je u četvrtfinale.

Ronaldo je odlučio proslavu posvetiti Simeoneu. Kopirao je njegovu proslavu iz prvog meča pokazujući jasno kolika m..a ima.

Nije samo Portugalac proslavio gol na ovakav način. To je učinio i reprezentativac BiH Miralem Pjanić, ali je njegova proslava prošla neopaženo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Miralem Pjanić  sinoć nije pogodio, ali je bio na svom nivou. Oglasio se nakon meča putem službene facebook stranice.

"Postoje vremena kada riječi nisu potrebne, ali dovoljan je jedan pogled. Pa šta, zar je neko sumnjao?", napisao je Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi