Vidoviti Ronaldo: Predvidio da će postići hat-trick i izbaciti Atletico
Još jedna nestvarna noć je iza Cristiana Ronalda. Pokazao je i da sa 34 godine igra na vrhunskom nivou i da je i dalje među najboljim fudbalerima svijeta (Foto: EPA)

Portugalac je nevjerovatan

Vidoviti Ronaldo: Predvidio da će postići hat-trick i izbaciti Atletico

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo odveo je Juventus u četvrtfinale Lige prvaka.


Čarobni Portugalac je postigao tri gola u trijumu Stare dame od 3:0 protiv madridskog Atletica i Bianconeri će igrati među osam najboljih ekipa Evrope.

Cristiano je bio uvjeren da će upravo on biti taj koji će izbaciti Atletico i navodno je predvidio hat-trick i prolaz Juventusa.

Marca iz izvora bliskog porodici portugalske zvijezde saznaje da je Cristiano prije meča rekao da će postići hat-trick i da će izbaciti Jorgandžije iz Lige prvaka.

To se na kraju i desilo. CR je odigrao vrhunski meč, potpuno je razbio Atletico i Juventus će sasvim sigurno biti glavni kandidat za naslov najboljeg tima Evrope

"To je morala biti posebna noć i bila je"

Cristiano Ronaldo je ljetos stigao u Juventus da osvoji Ligu prvaka i na dobrom je putu.

Nije tako izgledalo nakon što je u Madridu Juve sa 2:0 izgubio prvi meč osmine finala od Atletica, ali se Ronaldo pobrinuo za preokret, pa je zabio tri gola u pobjedi od 3:0 i velikom plasmanu u četvrtfinale.

"To je morala biti posebna noć i bila je i to ne samo zbog golova, već i zbog tima i njihovog nevjerovatnog stava. Ovo je mentalitet koji vam je potreban u Ligi prvaka i mi smo na pravom putu", rekao je CR7 za Sky Sport Italia, te je dodao:

"Zato me je Juve doveo da pomognem u magičnim noćima kao što je ova. Atletico je stvarno jaka ekipa, ali i mi smo jaki i dokazali da smo zaslužili da prođemo".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Na pitanje ko bi mogao da zaigra u finalu, Portugalac je kazao:

"Prerano je govoriti o finalu, hajde da idemo korak po korak."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi