Predsjednik Valencije u Barceloni, Kataloncima stiže pojačanje?

Finalizuje se posao

Predsjednik Valencije u Barceloni, Kataloncima stiže pojačanje?

Barcelona ne igra dobro, pokazao je to i poraz od Valencije u posljednjem kolu La Lige, a svima je jasno da su Kataloncima potrebna pojačanja.

Pojačanje bi u narednim danima na Nou Camp moglo stići upravo iz Valencije.

Naime, već neko vrijeme se špekuliše da je 28-godišnji napadač Rodrigo na meti Katalonaca, a sada španski novinar Gerard Romero tvrdi da su danas u Barcelonu stigli predsjednik Valencije Anim Murthy i menadžer Jorge Mendes - kako bi finalizirali transfer španskog reprezentativca.

Ipak, za sada nije jasno kakav bi format transfera mogao biti s obzirom da Valencia za svog napadača traži 60 miliona eura, a da Barca u ovom trenutku nije spremna isplatiti tu cifru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zbog toga se špekuliše da bi Rodrigo, barem za sada, mogao stići u Barcelonu na posudbu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehaga
Ako ne mozes zaspat,samo upali utakmicu Barcelone???
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi