Nije sreća para puna vreća: Higuain se zbog bolesne majke odriče 7,5 miliona eura?

Dobit će otkaz u Juventusu

Nije sreća para puna vreća: Higuain se zbog bolesne majke odriče 7,5 miliona eura?

Napadač Juventusa Gonzalo Higuain još uvijek se nije vratio u Torino.

Higuain je, skupa sa ostalim Juventusovim stranicima, Italiju napustio prije otprilike mjesec dana i to nakon što je počela pandemija virusa Covid19.

Klub iz Torina je prije nekoliko dana naredio svim stranicam da se vrate u Torino jer će se uskoro početi s treninzima, a jedan od onih koji još uvijek nisu došli je Pipita.

Razlog se već neko vrijem zna. Nekadašnji napadač Napolija, Real Madrida i Chelseaja se nalazi u rodnoj Argentini gdje brine o majci koja ima rak.

Zbog toga Higuain nema namjeru da se vraća u Italiju, a kako prenose tamošnji mediji, Juventus će mu uručiti otkaz ukoliko ostane pri svom stavu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako će Pipita ostati bez 7,5 miliona eura koliko mu je zagarantovano u ostatku ugovora sa Starom damom.

Podsjetimo, Argentinac je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ukupno 34 utakmice, postigao osam golova i dodao isto toliko asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi