Nije sve tako crno u bh. nogometu: "Sretno u Prvoj ligi FBiH"

Domaći su bili veoma ljubazni

Nije sve tako crno u bh. nogometu: "Sretno u Prvoj ligi FBiH"

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Sjever do kraja još jedne sezone preostala su četiri kola. FK Budućnost se nalazi na pragu titule prvaka i povratka u Prvu ligu FBiH, a danas će Banovićani od 17:30 sati u Prokosovićima odmjeriti snage protiv istoimenog domaćina.

U drugim ligama naše zemlje iz vikenda u vikend svjedoci smo ružnih scena koji ne priliče nogometu. Vrlo često u centru pažnje su sudije, te neodgovorni navijači, ali u Prokosovićima su se pobrinuli da ove nedjelje sigurno ne bude tako, bar kada su oni u pitanju.

Naime, svog rivala su dočekali veoma srdačno, a uz to na svlačionici gostiju osvanula je jasna poruka za izabranike Munevera Rizvića.

"Dobro došli dragi prvaci Druge lige Federacije. Sretno u Prvoj ligi FBiH", pisalo je na papiru koji je bio postavljen na vrata svlačionice.

Ista poruka našla se i u svlačionici, pa sve ljubitelje nogometa može da raduje da sa terena Drugih liga imamo i pozitivnih priča koje svakako vraćaju nadu u bolje sutra bh. nogometa.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Top Komentari

Boki
Bas tako nezasluzeni prvaci sramota za bh nogomet ali nisu oni krivi kriv je savez sto je to dozvilio nista gore kad se pilitika mjesa u fudbal jos jednom kazem dabogda ispali odmah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi