"U Gradačcu želimo ostvariti povoljan rezultat"

U Banovićima optimizam pred važan meč

"U Gradačcu želimo ostvariti povoljan rezultat"

S. Mlaćo

Dok seniori suvereno gaze ka Prvoj ligi FBiH, juniori FK Budućnost također imaju velike ambicije ove sezone.

U doigravanju za prvaka grupe Sjever odmjerit će snage sa Zvijezdom iz Gradačca, te pokušai izboriti doigravanje za Premijer ligu naše zemlje.

U Banovićima vlada optimizam pred Zvijezdu i svi vjeruju u ostvarenje cilja.

"Očekuje nas jedna dobra utakmica protiv Zvijezde iz Gradačca. Očekujemo naravno dobar rezultat u Gradačcu, a zatim da na našem terenu osiguramo put na doigravanje. Atmosfera u ekipi je odlična, svi su dobro raspoloženi i nema povreda, što je najbitnije. Imamo odličnu ekipu, a to smo i pokazali kroz prethodni dio sezone. Vjerujem u svoje saigrače i nadam se da ćemo odigrati dvije dobre utakmice i naravno proći dalje", kazao je za SportSport.ba drugi strijelac Banovićana ove sezone Safet Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Junori Budućnosti ove sezone upisali su čak 16 pobjeda uz dva poraza i sjajnu gol razliku 81:13. Dokaz je to da se radi o ekstra talentovanoj generaciji pred kojom su sada važni ispiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi