Nije sve tako crno za Kalinića: Ima dobre ponude

Hrvatski napadač vaga

Nije sve tako crno za Kalinića: Ima dobre ponude

E. Škorić

Hrvatski napadač Nikola Kalinić otjeran je iz reprezentacije sa Svjetskog prvenstva.

Selektor Zlatko Dalić se zahvalio Kaliniću i poslao ga kući, javljaju mediji u Hrvatskoj, a razlog tome je njegovo odbijanje da uđe u igru pet minuta prije kraja duela s Nigerijom.

Kako su ga i u Milanu otpisali, djeluje da je sve crno trenutno za Nikolu, no ima i lijepih stvari. Ovaj iskusni napadač ima nekoliko ponuda, a između ostalog i onu Seville.

Također, velikani iz Turske Bešiktaš, Fenerbahče i Galatasaray spremni su da ga kupe, a dobro je poznato da ovi timovi raspoložu dobrim budžetom i da im neće biti problem dati dobru platu bivšem golgeteru Hajduka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mada, ko zna kako će ga sada gledati nakon novog prekršaja, a i ranije je bio u brojnim incidentima...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi