Nije sve tako crno za Mahreza

City neće odustati od Alžirca

Nije sve tako crno za Mahreza

E. Čaušević

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez nije uspio da ostvari transfer u Manchester City posljednjeg dana prelaznog roka jer Leicester ponovo nije želio da ga proda.

Mahrez već nekoliko prelaznih rokova pokušava da napusti klub sa King Power stadiona, ali nikako da to uspije. Iako su mu čelnici kluba obećali tri puta da će ga pustiti da ide ako to želi ponovo su ga iznevjerili jer su odbili nekoliko ponuda Cityja.

Alžirac je to teško prihvatio i već danima se ne pojavljuje na treninzima ovog kluba, te je propustio prethodne dvije utakmice Leicestera. Međutim, iz Engleske konačno stižu dobre vijesti za Mahreza jer Manchester City nije odustao i prema svemu sudeći na ljeto će ga ponovo pokušati dovesti.

Izvor blizak klubu s Etihada potvrdio je da vrata Cityja nisu zatvorena za Mahreza jer Pep Guariola ima namjeru na ljeto da ga dovede. Alžirac se od prošlog ljeta nalazi na listi želja Manchester Cityja, a ukoliko čelnici Leicestera budu sarađivali naredne sezone ćemo ga gledati u dresu Građana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mahrez s Lisicama ima ugovor do kraja 2020. godine, a Leicester za njega traži oko 90 miliona funti. City je zadnji dan januarskog prelaznog roka bio spreman da plati oko 65 miliona funti za ovog igrača.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti