4

Komentari (4)

Keno
Taman neka ide da pjanke puca slobodnjake
Mirsad1705
Što se Mesija tiče, ako hoće da ide - neka ide kada ispoštuje propise kluba oko odlaska i obeštećenja. Niko neće ništa dobiti ako pokuša da ga zadrži silom, a sa druge strane, niko nije veći od kluba, pa ni Mesi. Umjesto natezanja i nekakvih stresnih situacija, treba biti praktičan i iskoristiti finansijske pogodnosti ako se odlazak desi.
Mirsad1705
Generalni remont velikih klubova nije ništa novo. Prošli su to i prolaze i drugi fudbalski giganti, poput Mančester Junajteda, Arsenala, Liverpula, Reala i td. Činjenica je da Barsa treba generalni remont, ne zbog poraza od Bajerna, mogla je tekma otići i u drugom smijeru, ali on je samo prelio čašu. Ranije ispadanje iz Lige šampiona od Rome i Liverpula, samo su potvrdili da se pod hitno mora mijenjati čelna garnitura kluba, ako se želi ostati u samom vrhu evropskog klupskog fudbala. A tu je na prvom mjestu Bartomeo, kao očito najveći problem u klubu, jer je vukao katastrofalne poteze, od dovođenja Valverdea, do njegovog otkaza prije kraja sezone, pa onda dovođenje novog "Valverdea", Setiena, koji se očito još slabije snašao od svog prethodnika. Generalka mora i može početi sa odlaskom Bartomea, i dovođenjem mlađeg, kvalitetnijeg i sposobnijeg direktora na njegovo mjesto. Tek kada se promijeni vladajuća struktura, onda treba razmišljati o treneru (ako je to Kuman, onda neka ostane) i o igračkom kadru, koga pustiti, koga zadržati. Sve mimo toga je "gašenje vatre", koje neće donijeti ništa dobro na duže staze.
Rivaldo
U Barceloni ako ovo propuste, ludi su. Messi je samo stariji i stariji. Bolje uzeti tih haman 400 miliona (dvije godine njegove bruto plate+zarada od transfera), nego i dalje oslananjati se na igraca, kojem se ocito vise ne trenira i ne daje sebe 100%.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.