Nije tajna koga Hazard želi u Chelseaju

Nada se dolasku Nainggolana

Nije tajna koga Hazard želi u Chelseaju

Edmir Škorić

Eden Hazard bi volio da mu se u Chelseaju priključi njegov zemljak Radja Nainggolan.

Hazard i Nainggolan trenutno zajedno igraju na Euru za Belgiju, a Romin veznajk se dugo povezuje s Romom. Mada, teško je očekivati da će ga Rimljani prodati nakon što je Miralem Pjanić prešao u Juventus.

"Mislim da je Radja jedan od najboljih na svjetu, tako da bismo ga ja i Thibaut Courtis rado vidjeli u Chelseaju", otkrio je Hazard, pa je dodao:

"Jasno, to ne ovisi o nama, ali bilo bi super da dođe". 

Poznato je da je Hazard bio u sukobu jedno vrijeme s Joseom Mourinhom, sada već bivšim trenerom Plavaca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Problemi su nastali onda kad nisam igrao dobro, ali duboko u sebi nikad nisam želio da Mourinho dobije otkaz. Ljudi svašta govore. Imali smo neke divne trentuke zajedno u 2015. godini", zaključio je Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi