Nije to samo naš problem: I velikane zabrinuo snijeg

Pao i u Rimu

Nije to samo naš problem: I velikane zabrinuo snijeg

Edmir Škorić
Teme:

Probleme s kojima se susreću bh. klubovi posljednjih dana ima i rimska Roma.

Jutros je u Rimu pao snijeg, pa se trening centar Rome našao pod bijelim pokrivačem. To je malo i iznenadilo ljude u Romi, obzirom da se ne dešava često da ovaj grad s mediteranskom klimom bude dio zimske čarolije.

Tako će i Romini igrači morati da se požale kako imaju teške uslove za rad, ali obzirom na infrastrukturu i mehanizme rada koje posjedju, ovaj problem im neće biti nerješiva enigma.

U međuvremenu se odgađaju mečevi u ovom dijelu Evrope zbog snijega. U BiH je pomjereno kolo sa srijede na subotu i nedjelju, odgođeni mečevi i u Srbiji, jučer nisu igrali svoj meč Rijeka i Dinamo, kao niti Juventus i Atalanta...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi