Nije zaboravio: Cisse se vratio hat-trickom!

Prva utakmica nakon povratka iz mirovine

Nije zaboravio: Cisse se vratio hat-trickom!

Legendarni francuski napadač Djibril Cisse je ovog ljeta shvatio da još uvijek ne može bez fudbala i odlučio se vratiti na zelene terene, te potpisao za Yverdon koji se takmiči u 3. švicarskoj ligi.

Da Cisse nije pogriješio što se vratio iz mirovine potvrđuje i to što je na prvoj utakmici za novi klub postigao hat-trick, čime je pokazao da ipak još uvijek nije za staro gvožđe.

Ovaj 35-godišnjak je u pobjedi nad Friborgom (4:0) u prijateljskoj utakmici postigao tri pogotka od kojih dva sa bijele tačke, a jedan glavom.

Djibril Cisse je posljednju utakmicu prije ove odigrao još 23. maja 2015. godine za Bastiju, a u prošlosti je nastupao za Auxerre, Liverpool, Sunderland, Panathinaikos, Lazio, QPR, Al-Hharafu i Kuban.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi