Nije znao da ga snimaju: Pique bijesan na Setiena jer trening nije odgođen

Igrači Barce trenirali po jakoj kiši

Nije znao da ga snimaju: Pique bijesan na Setiena jer trening nije odgođen

Endin Čaušević

Barcelona večeras igra u gostima protiv trećeligaša Ibize utakmicu šesnaestine finala Kupa kralja.

Katalonski klub sinoć je odradio trening pred ovaj meč iako uslovi za to nisu bili baš najbolji. U Barceloni već nekoliko dana pada jaka kiša zbog čega su do daljnjeg odgođeni treninzi u mlađim kategorijama.

Ipak, Quique Setien poručio je svojim igračima da trening neće biti odgođen i da oni moraju doći na trening kada je to planirano. Ovo se nije baš svidjelo igračima, a najglasniji od njih bio je Gerard Pique.

Pique je očito bio ljut što Setien nije odgodio trening zbog jake kiše, te se na Twitteru pojavio video na kojem se čuje kako defanzivac Barcelone govori "Otkazivali smo treninge i zbog manjih stvari".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Pa zato ste i propali dzerarde pikeeeju
0 0
tuanzebe
nadam se da je pique svoje odradio na kraju ove sezone ga se treba riješiti,svaka čast njemu,mislim da igra samo zato jer je truhli katalonac,inače bi davno on odlepršao...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi