Španski trećeligaš u problemima pred meč godine: Stiže Barcelona, a lopovi ukrali sve ulaznice

Nevjerovatan problem za Ibizu

Španski trećeligaš u problemima pred meč godine: Stiže Barcelona, a lopovi ukrali sve ulaznice

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju u gostima protiv Ibize utakmicu šesnaestine finala Kupa Kralja.

Velika euforija vladala je u redovima španskog trećeligaša kada su saznali da će igrati protiv Barcelone. Meč se igra na Ibizi na stadionu "Municipal de Can Mises" koji ima kapacitet svega 4.500 mjesta.

Međutim, Ibiza se našla u ogromnim problemima pred sutrašnju utakmicu jer karte još uvijek nisu puštene u prodaju. Interes je ogroman, a navijači su bili u šoku kada je poručeno da su sve karte za ovaj meč.

Naime, nepoznate osobe opljačkale su prostorije Ibize i ukrale sve ulaznice za utakmicu protiv Barcelone. Prodaja je odgođena jer se štampaju nove ulaznice koje bi se danas trebale naći u prodaji.

Utakmica između Ibize i Barcelone igra se sutra od 19 sati i bit će zanimljivo vidjeti da li će domaći uspjeti riješiti ovaj nevjerovatan problem s ulaznicama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi