Nijemci ostali bez Neuera, Flick iznenadio pozivom novog golmana

Njemačka u ponedjeljak u Skoplju

Nijemci ostali bez Neuera, Flick iznenadio pozivom novog golmana

E. Škorić

Golman Bayerna Manuel Neuer će zbog povrede propustiti duel Sjeverne Makedonije i Njemačke.

Njemačka će u ponedjeljak gostovati u Skoplju u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali Hansi Flick ne može da računa na prvog golmana reprezentacije.

Flick je pozvao novog golmana, a riječ je o HSV-ovom Danielu Heueru Fernandesu, dok će na gol u ponedjeljak golman Barcelone Marc-Andre ter Stegen.

Naravno, šansu čeka i Bend Leno, mada je izvjesnije da Ter Stegen dobije priliku za dva dana.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Njemačka je vodeća u grupi s 18 bodova nakon sedam kola, slijedi Makedonija s 12, koliko ima i Njemačka. Rumunija je četvrta s 10 bodova, Island ima pet, a Lihtenštajn samo jedan bod.

Top Komentari

Lordiox1
,, Njemačka je vodeća u grupi s 18 bodova nakon sedam kola, slijedi Makedonija s 12, koliko ima i Njemačka ,, kakav profesionalizam
15 0
Bosonog bog
Jel to opet ima zapadna i istočna Njemačka? Njemačka prva, Njemačka treća. Jel ovi novinari ikad pročitaju šta su napisali prije nego objave?Mi smo to morali u osnovnoj školi.Titinoj školi.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi