Nijemci spremili dobro poznate dresove za Svjetsko prvenstvo

Inspirisani 1990. godinom

Nijemci spremili dobro poznate dresove za Svjetsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Njemačke spremila je nove dresove za Svjetsko prvenstvo koje će se naredne godine igrati u Rusiji. 

Nijemci, koji su aktuelni prvaci svijeta, takmičenje u grupi C završili su na uvjerljivo prvom mjestu sa svih deset pobjeda i maksimalnih 30 bodova. Mnogi ih smatraju za prve favorite narednog ljeta u Rusiji, posebno nakon sjajno odigranog turnira Kup Konfederacija. 

Na internetu su već osvanuli i dresovi u kojima će Njemačka igrati u Rusiji, a oni su starijim ljubiteljima fudbala itekako poznati. Radi se o sličnim dresovima u kojima je Zapadna Njemačka nastupila na Mundijalu 1990. godine kada su se okitili titulom prvaka svijeta. 

Vidjet ćemo hoće li im i ovaj put ovakvi dresovi donijeti sreću...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi