Nijemci u čudu kada su saznali cijenu Salihamidžićevog sata

Ima se, može se

Nijemci u čudu kada su saznali cijenu Salihamidžićevog sata

Edmir Škorić

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić uvijek izgleda elegantno, uostalom šta i očekivati od čovjeka koji obnaša tako važnu funkciju.

Salihamidžić se i kao igrač smatrao izuzetnim gospodinom, čovjekom s velikim manirima i sa dobrim ukusom za sve. Bracu ćete uvijek vidjeti u dobrim odjevnim kombinacijama sa dotjeranom figurom i sređenom frizurom, ali i sa stvarima koje si običan čovjek teško može ikada priuštiti.

Tako su u Njemačkoj ostali zatečeni kada su 'otkrili' da Hasan na ruci nosi sat Audemars Piguet Royal sa 18karantnim bijelim zlatom i čija je prodaja godišnja limitirana na 75 komada.

Cijena ovog sata je, pazite sad, 54.000 funti! S obzirom na sve ostvareno u karijeri, to za Salihamidžića ne izgleda kao nešto što si ne može priuštiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

COVID19
Sat jest skup, al je zato ružan
10 0
Rajvosa2019
Mashalla uzima ih Braco lopatom , bravo majstore - samo zegaj
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi