Salihamidžić na velikom izazovu: Kako zadržati dvije zvijezde?
Foto - EPA

Alaba i Thiago ostaju bez ugovora

Salihamidžić na velikom izazovu: Kako zadržati dvije zvijezde?

M. Šljivak

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić, kao i kompletno rukovodstvo kluba, našlo se pred velikim izazovom.

Zvijezde tima iz Minhena David Alaba i Thiago Alcantara još uvijek nisu produžili saradnju s klubom i navodno su spremni da promijene sredinu ovog ljeta.

Obojici fudbalera ugovor s Bayernom ističe u ljeto 2021. godine. Pregovori o nastavku saradnje ne idu u pravom smjeru, a i igrači navodno žele nove izazove.

Međutim, Bayern ih se ne želi odreći, barem ne ovog ljeta. Oni će ih pokušati zadržati ovog ljeta i prema navodima Kickera učinit će sve da oni i naredne sezone nose dres Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vidjet ćemo hoće li na kraju velikan iz Minhena uspjeti da dogovori ostanak ovog dua u svojim redovima. Ugovorom su vezani, ali činjenica da im ističu ugovori poprilično komplikuje situaciju.

Alaba i Thiago su se u prethodnom periodu povezivali s mnogim velikanima kao što su Barcelona, Real Madrid, Manchester United...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Thiago je već potpisao koliko znam
3 1
miki30
Pa nek idu ako žele, mada čisto sumnjam. Ali ako nežele produžiti i hoće više para sretno brate idite u PSG ili City oni se razbacuju sa platama
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije