Nijemcima se nimalo neće dopasti izjava Kolarova

"Volio bih da dobijemo 5:0"

Nijemcima se nimalo neće dopasti izjava Kolarova

E. Škorić

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov nada se pobjedi nad Njemačkom.

Srbija prvo igra prijateljski meč s Njemačkom, a onda slijedi bitniji duel sa Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Portugalija je važnija, zato osjećamo pritisak da se plasiramo. Na nama je bila krivica kada nismo igrali na velikim turnirima. Faliće nam nekoliko igrača protiv Njemačke, volio bih da pobijedimo 5:0, ali sam realan. Idemo da se borimo", rekao je Kolarov.

Kako zaustaviti Cristiana Ronalda?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ronaldo i Messi se rađaju jednom u 100 godina. Osvojio je pet Zlatnih lopti, nema taktike za njega, jako ga je teško sačuvati. Pokušaćemo kao kolektiv da ga zaustavimo", zaključio je Kolarov.

Srbija gostuje Nemačkoj u Volfsburgu 20. marta, a pet dana kasnije počinje kvalifikacije za EURO 2020 protiv Portugala u Lisabonu?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi