Nikić o primljenom golu u zadnjim sekundama: "Svi stali, ovaj ne svira kraj..."

Bratstvo poraženo od Slobode

Nikić o primljenom golu u zadnjim sekundama: "Svi stali, ovaj ne svira kraj..."

E. Škorić

Trener Bratstva Nikola Nikić bio je zadovoljan viđenim unatoč porazu od Slobode iz Tuzle (0:1) u pripremnom meču.

Bratstvo je u Gračanici ugostilo Slobodu i na kraju primilo gol u posljednjim sekundama, pošto je Dušan Ristić pogodio za trijumf Tuzlaka.

"Čestitam momcima. Igrali smo dva poluvremena sa dvije ekipe i mislim da su i jedni i drugi odigrali sjajno, ali šta je, tu je", poručio je Nikić, dodavši:

"Nažalost, svi su stali, a ovaj ne svira kraj... Vidjeli smo kako smo primili gol. Ovo je nauka da može ovako i u prvenstvu, mada su momci perfektno odigrali oba poluvremena. Imali smo 3-4 šanse, ali vidi se da je i Sloboda dobra ekipa. Poslije osam dana treninga, ovo je bila prva provjera i mislim da ima materijala".

"Predložio sam igrače, gradonačelnik je aminovao. Momci koje smo doveli znaju da igraju lopte i mislim da će biti bolje u drugoj polusezoni".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Je li roster kompletiran?

"Možda bude neki odlazak ili možda da dođe jedan koji nam fali tu na desnoj strani.

Promo

Top Komentari

mirza24
Ako mi nemozemo Gracanicu pobjediti ljudi nisu poceli ni trenirati onda TESKO NAMA
5 0
andi
Gledao sam utakmicu,definitivno momak sa brojem na 5 na šorcu iz Bratsva,može da igra gdje poželi,ovi iz Slobode treba da pregledaju snimak ako je neko snimao,pas igra,pregled,drskost i fudbalski bezobrazluk šut,dećko sve ima,Bratstvo tvrda kompletna ekipa u oba poluvremena i ovaj decko perfektan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi