Nikica Milenković više nije trener Rudar Prijedora

Promjena u stručnom štabu

Nikica Milenković više nije trener Rudar Prijedora · Saznajemo

A. Čaušević

Reprezentativna pauza u oktobru donijela je novu trenersku smjenu u Premijer ligi. 

Od 13. kola na klupi Rudar Prijedora neće sjediti Nikica Milenković, saznaje SportSport.ba.

Iskusni stručnjak je Prijedorčane preuzeo nakon plasmana u Premijer ligu, a sa klupe odlazi nakon 13 odrađenih utakmica.

Povratnik u bh. elitni rang je pod njegovim vodstvom skupio 12 bodova što je trenutno dovoljno za deveto mjesto. U Kupu BiH Rudari su ispali od lokalnog rivala Omarske.

Milenković je u bh. fudbal stigao kao trener koji je ranije radio u omladinskim selekcijama slavne Barcelone, a još je radio u Olimpiji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznajemo do polusozne na klupi Rudar Prijedora će sjediti Marko Tešić, dosadašnji Milenkovićev pomoćnik.

Prijedorčani u 13. kolu gostuju Širokom Brijegu. Meč na stadionu Pecara igra se u nedjelju od 17 sati.

Top Komentari

user1595066044
Šteta, zanimljiv lik, vjerujem da i dobar trener.
4 0
rodjak
ovo je bio dobar trener po meni ,druga je stvar sto nema dovoljno kvalitetrne igrace,ne vidim razloga zasto je raskino ugovor sa Rudarom(osim ako nije na njegovu inicijativu),sad ce se Rudar prikljuciti Radniku da mu pravi drustvo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi