Niko Kovač javno pohvalio Lovrena, a onda se oglasio Mats Hummels

Šta li je htio da kaže?

Niko Kovač javno pohvalio Lovrena, a onda se oglasio Mats Hummels

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske večeras igra finale Svjetskog prvenstva protiv Francuske i sigurno da je ovo historijski meč za naše komšije.

Vatreni su svojim igrama iznenadili fudbalsku javnost jer je malo ko očekivao da će doći do finala. Nakon utakmice polufinala protiv Engleske koju je Hrvatska dobila sa 2:1 oglasio se i trener Bayerna, Niko Kovač, koji je pohvalio igre Dejana Lovrena.

"Dejan Lovren je nevjerovatan na ovom Svjetskom prvenstvu. Igra na istom nivou kao što je igrao Jerome Boateng 2014. godine kada je Njemačka postala prvak svijeta", rekao je Kovač.

Nakon izjave trenera Bayerna oglasio se i defanzivac njemačkog kluba Mats Hummels koji očito nije bio zadovoljan onim što je rekao Kovač. Hummels je napisao poprilično zagonetan status na Twitteru, ali mnogi smatraju da je na taj način poručio Kovaču da nije u pravu što se tiče poređenja Lovrena i Boatenga.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Oh čovječe, postoji tako dobar odgovor na ovo, ali ga zaista ne mogu objaviti", poručio je Hummels.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi