Niko Kovač nikad nije bio bliži dolasku u Premiership

Želi ga West Ham

Niko Kovač nikad nije bio bliži dolasku u Premiership

E. Čaušević

Manuel Pellgrini dobio je otkaz večeras na klupi West Hama.

West Ham je poražen pred svojim navijačima od Leicestera (1:2) što je bila kap koja je prelila čašu čelnicima ovog kluba koji su ubrzo nakon utakmice saopštili da je Pellegrini dobio otkaz.

No, već se počelo špekulisati o tome ko bi mogao biti novi trener londonskog kluba, a navodno prvi kandidat je hrvatski stručnjak Niko Kovač.

Engleski mediji prenose da su kontakti uspostavljeni još prije nekoliko dana kada se znalo da će Pellegrini vjerovatno dobiti otkaz. Kovač je slobodan već neko vrijeme nakon što je dobio otkaz u Bayernu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, ukoliko Kovač ne uspije dogovoriti sve uslove s West Hamom, onda će se ovaj klub okrenuti Davidu Moyesu koji je već neko vrijeme bez posla.

Promo

Top Komentari

RodjeniRA81
Pa West Ham je nesto poput Frankfurta tako da mislim da bi se odlicno uklopio!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi