Određen termin odigravanja meča West Ham - Liverpool

Određen termin odigravanja meča West Ham - Liverpool

Duel 18. kola engleske Premier ligre između West Hama i Liverpoola odgođen je zbog odlaska Redsa na Svjetsko klupsko prvenstvo.

Liverpool je osvojio novi trofej, a sada je Premier liga odredila datum odigravanja zaostalog meča engleskog šampionata.

Naime, duel 18. kola PL između West Hama i Liverpoola će se odigrati 29. januara 2020. godine, a počet će u 20:45 sati.

Ova utakmica u Londonu će se tako odigrati između mečeva četvrtog kola FA Kupa i utakmica 25. kola PL.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, u međuvremenu su dva tima odigrala svoje mečeve 19. kola. West Ham je poražen na gostovanju kod Crystal Palacea (2:1), dok je Liverpool na King Poweru razbio Leicester rezultatom 0:4.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi