Niko Kovač: Prvi put čujem da želimo Duljevića

Trener Eintrachta o špekulacijama

Niko Kovač: Prvi put čujem da želimo Duljevića

Jedan od najboljih fudbalera BH Telecom Premijer lige Haris Duljević posljednjih dana  se dovodi u vezu sa transferom u ekipu Eintracht Frankfurta koja se takmiči u Bundesligi.

Njemački mediji pisali su često o interesu Eintrachta za povremenog reprezentativca BiH, ali trener ove ekipe iz Bundeslige Niko Kovač poručio je tamošnjim medijima da ne zna ništa o ovom transferu te da čak nije ni čitao o tome.

"Ne znam ništa o transferu Duljevića u našu ekipu. Prvi put čujem za to od vas, nisam čak ni pročitao nigdje. Ako je on blizu dolaska kod nas: Bobić, Kovač, Rebić, Gaćinović, Seferović, jasno je da će ovdje nastati gužva", našalio se Kovač aludirajući da bi bilo mnogo fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije u njegovom timu.

Također, njemački mediji navode da ugovor Harisa Duljevića sa Sarajevom ističe narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored Eintrachta iz Franfurkta interes za jednog od najboljih fudbalera Premijer lige BiH pokazala je i ekipa HSV-a. Duljević je u dosadašnjem dijelu sezone postigao jedan gol na 15 mečeva u Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi