28

Komentari (28)

ForzaLikCE
niko ne zahvaljuje jer su ostali da proslave pobjedu sa svojim igračima..
Rus
Samo nek su puni stadioni bit ce I bolji fudbal I zanimljivi.
AnijakManjo
12 milja, a manijaci grme 90 min ovi se ne cuju. I 12 milja je placuci otisli kuci. Koliko su se digli bili, al Zeljo njih vazda tradicionalno ih spusti na zemlju.
Secerko
Ajde parmaku, da vam nije seljačine iz Banovića kitu bi a ne bodove vidjeli. Spustili ste vi Čelik i zadnji put na Šugavici smeče jedno.
Suka21
I Eibar kad mu dodju Barcelona i Real napuni stadion ???
Samoiskreno
Da ali Eibar napuni 8000 a REAL 80 000..Eibar ima znaci 10x manje publike..a Zeljo duplo manje od Celika..Svi vi u Bosni mozete samo respectovat Zenicane.
E.Car
Samoiskreno" čestitke za posjetu u prva dva kola ali hoće li to potrajati??? Nemaš pravo kad kažeš da čelik ima duplo više publike od želje kad to nije tačno!!! Željo je najgledanija klub u BiH prema istraživanju uglednog svjetskog sportskog časopisa. Skoro 20% gledatelja čitave naše lige gleda Želju. Tu smo uz rame Zvezdi i 19. smo u svijetu. Prvi je Celtic, drugi Hajduk..... Ovo je prosjek u toku nekoliko sezona a ne dvije utakmice. I koliko vas je gledalo u Širokom?
Suka21
Pa bolan kako vas nije stid pricat da ste najbolja publila i ostale picke materine. Klub vam je propadao druga liga kucala ma vrata nikog na Bilinom Polju. Naravno izuzetak je bio kad vam se uprava promjenila pa ste u protiv Zrinjskog napunili stadion i to je to. Prosle godine Zeljo nikad gore stanje u klubu, administrativno, sportski. Mrtva 0 Zeljo bio i opet najveci prosjek gledalaca na Grbavici bilo. Jedna lasta ne cini proljece mutanti zenicki. Imali ste dvije domace protiv dva nakveca kluba u drzavi, sad ide pravi ispit hoce li vas bit 12 000 protiv Zvijezde 09, Radnika itd itd. Spustili vas Manijaci, spustio vas Osim na mjesto. Smrdljiva zenico.
Samoiskreno
Mislim da Celik ima najbolju publiku, potrebno je samo da imaju rezultat kao Sarajevo ili Zrinjski i imat ce veci prosek od Crvene Zvezde ili Partizana. PFC 40+ !
rimke
leader_of_wolves
Sve dok im je osima u ovoj ligi ce biti 2 3 kluba brate iz tri naroda.. Napacena zemmlja.. Pozdrav za Grobare iz zenice
ArminD
Ne moze nadmasit Zenicu al je zato mogu utisati
magistar
Rezultati do sad, za mene apsolutno očekivano da Tuzla i Borac guraju dobro, tako sam i predviđao, mislim da će i jedni i drugi do samog kraja biti bitku za prva četiri. Nisu iznenađenje ni dobri rezultati Slobode i Čelika u odnosu na predviđanja da ni jedni ni drugi nemaju tim da sastave ništa ni s čim, biće to sigurica u sredini tabele. Radnik ide u grčevitu borbu za opstanak uz Velež, Zvijezda bi mogla isplivati
E.Car
Zvijezda je prvi kandidat za ispadanje. Velez će se održati ali ne vjerujem da ce Radnik ispasti jer su jako dobro. Pa Tuzlu su dobili 3:0 bez problema.
LikCe1945banovan
Čelik i Željezničar inače igraju svake sedmice.. Admine obrati pažnju šta objavljuješ.. Bilino Polje daleko najposjećenije, ipak 3. kolo Željezničar-Zrinjski..
MirzaBarucic
Istina, Bilino Polje do sad najjače.
kiki
igrali protiv Sarajeva i Zelje.Vec od sljedece utakmice 2-3 000 po utakmici
nickizedostizeko
Džaba sudije, džaba savez iza leđa kad nikad nećete imati ovakvu publiku.
Honduras
komoleksi su čudo.
rimke
kako smo onda posjeceniji i kuci i na strani svake god ?
MirzaBarucic
Pa kad ti savez izgradi/dogradi stadion zbog reprezentacije a dijaspora ti ga puni :) Vidjećemo sljedeće kolo akoBogda. Uglavnom, Željo ostaje prvi.
nickizedostizeko
Ono kad se od sadake skuplja za tribinu a šteka se keš za sudije. A za ove što navijaju za tim sa lavora, lijep pozdrav podstanari. Dabogda u Širokom igrali domaće utakmice ili kod željane za pet puta veće pare pa ćete i vi skupljat sadaku za evropske utakmice.
MirzaBarucic
Sadake? Vama sa periferije je sadaka kad navijaći učestvuju u izgradnji SVOG stadiona. Nešto što je vama nepoznato. Štaviše, kao klub ste nebitni. Imate sreće što se mafijaški savez smilovao i zbog reprezentacije Bilino Polje dogradio. Za vas smo u svakom pogledu nedostižan nivo.
nickizedostizeko
Jeste, nedostižan nivo je kad nemaš uslove na svom lavoru pa ideš ko podstanar. Uvijek si mi mrsko bilo što te nije porušilo!
rimke
pa glupko i bilino je gradski stadion ko i kosevo, o cemu onda ti pises ?
File
Mamu ti mirza iskreno
nickizedostizeko
Hajd informiši se čiji je stadion Bilino polje, pa onda bacaj bombe. Jednom lavor, uvijek lavor!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.