Niko nije imao verbalni okršaj s Messijem kao Gonzalez: "Samo smo se nasmijali..."

Prisjetio se meča iz 2016. godine

Niko nije imao verbalni okršaj s Messijem kao Gonzalez: "Samo smo se nasmijali..."

E. Čaušević

Španski fudbaler Alvaro Gonzalez prisjetio se vremena kada je igrao za Espanyol i okršaja protiv Barcelone.

Gonzalez je u dresu Espanyola igrao dvije sezone između 2014. i 20156. godine, a nakon toga otišao je u Villarreal, a trenutno je na posudbi u Marseilleu. Ovaj 29-godišnji defanzivac se posebno sjeća meča protiv Barcelone.

On je u jednom duelu žestoko faulirao Messija, a onda je do kraja meča vodio verbalni rad s njim. Gonzalez je izjavio da su se na kraju zagrlili i nasmijali jer su se prepucavali na odličan način.

"Ma to je smiješna anegdota. Igrali smo tri derbija zaredom protiv Barcelone. Te utakmice su bili nevjerovatne i jasno je da nam je Messi najviše stvarao problema. Faulirao sam ga u jednoj situaciji i onda smo se počeli prepucavati", rekao je Gonzalez i dodao.

"U jednoj situaciji sam se okrenuo prema njemu i rekao mu 'Ti si veoma nizak, minijaturan'. Onda se on okrenuo i odgovorio mi 'Ti su veoma očajan u fudbalu'. Pogledao sam ga i samo rekao to je istina i obojica smo u pravu. Tada smo se nasmijali i pozdravili".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BillyPiton
Kada je predstavljanje Neymara Causevicu?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi