Niko nije opisao situaciju u Milanu kao Suso: "Nemoguće je tako da nešto ostvarite"

U januaru prešao u Sevillu

Niko nije opisao situaciju u Milanu kao Suso: "Nemoguće je tako da nešto ostvarite"

E. Čaušević

Španski fudblaer Suso početkom ove godine napustio je Milan i karijeru je odlučio nastaviti u Sevilli.

Milan i Sevilla su dogovorili posudbu do kraja naredne sezone nakon čega će španski klub biti primoran da otkupi njegov ugovor. Suso je u prvom dijelu sezone odigrao 16 mečeva u Seriji A, ali svojim partijama nije baš oduševio.

Klub je odlučio da ga se riješi u januaru, a ubrzo je stigla ponuda Seville oko koje se u Milanu nisu dugo dvoumili. Suso je nakon svega za španske medije izjavio da mu nije žao što je napustio Milan.

"Nadam se da ću sa Sevillom igrati Ligu prvaka i nešto osvojiti. Želim ovdje ostati što duže. Što se tiče Milana tokom mog boravka tamo imao sam tri predsjednika, nekoliko trenera i brdo saigrača. Ne možete ništa napraviti kada nešto stalno mijenjate", rekao je Suso, te se osvrnuo na pandemiju koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Niko nije očekivao da će nas ovako pogoditi. Musacchio mi je pisao i rekao da je sam u Milanu. Njegova porodica je nekoliko dana prije totalne blokade odlučila da se vrati u Španiju i sada je on sam tamo. Nadam se da će se sve brzo vratiti u normalu".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi