Niko nije znao: Mbappe preživljavao strašnu dramu prije odlučujućih mečeva na SP-u

Imao strašne bolove u leđima

Niko nije znao: Mbappe preživljavao strašnu dramu prije odlučujućih mečeva na SP-u

E. Škorić

Kylian Mbappe je igrao finale Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske, a ko zna šta bi bilo da nije bio spreman.

Mlada zvijezda PSG-a bila je upitna za finalni meč, ali tek sada je L'Equipe objavio kako je Mbappe imao strašne bolove jer je uklještio nerv u leđima tokom tuširanja prije duela s Belgijom u polufinalu.

Mbappe je bio paralizovan u sobi, srušio se na krevet i jedva je dozvao doktora francuske reprezentacije.

Fizioterapeuti su čitavu noć radili na tome da osposobe mladu zvijezdu za duel s Belgijom, a na kraju je zaigrao iako su ga leđa neprestano boljela.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Uspio je da odigra posljednje dvije utakmice na Mundijalu i pored silnih bolova, a nagrada za sve je trofej svjetskog prvaka. Mbappe je izabran za najboljeg mladog igrača turnira, te je već sada jedna od glavnih nogometnih zvijezda, a nema ni 20 godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi