Niko se nije "ugojio" kao Neymar!

Zaboravite na Higuaina

Niko se nije "ugojio" kao Neymar!

Admin Čaušević
Teme:

Gonzalo Higuain je igrač o čijem se stomaku pričalo posljednjih dana, međutim čini se ga ga je Neymar Junior nadmašio. 

Neymar već neko vrijeme nije na fudbalskom terenu jer su Francusokoj odlučili da sezonu okončaju za zelenim stolom pa je odlični fudbaler ostao u Brazilu.

Brazilski superstar je nedavno poručio da redovno trenira i da će spremno dočekati početak priprema zakazanih za 22. juni, međutim snimci pokazuju drugačije.

Dojam je da Neymar ne vodi računa o svome tijelu kako to govori. Ovaj 28-godišnjak je snimljen kako vozi biciklo, a uoči bode jedna stvar.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Čini se da je Neymar dobio nekoliko kliograma što se odrazilo na njegov stomak te je njegovo fizičko stanje upitno. Očigledno je da se Brazilac nije držao uputa o dijeti te da se na njega odrazio boravak u karantinu.

Top Komentari

Penderinos
Otkud vam da je to nejmar, meni ovo izgleda ko prosječni latinos
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi