Odlazi li Bale? Agent je rekao svoje
EPA

Španci ga ponovo sele

Odlazi li Bale? Agent je rekao svoje

Velšanin Gareth Bale u posljednje vrijeme nije baš najomiljenija osoba u Madridu.

Nakon svega što se pričalo ljetos Bale je i dalje u Real Madridu, a iako se činilo da su se strasti konačno smirile, fudbaler je pronašao način da ga navijači još više zamrze.

Kako nije bio u konkurenciji za duel s Leganesom, Bale je utakmicu gledao s tribina, ali samo do 80. minute kada je izašao sa stadiona, sjeo u automobil i odvezao se - nekamo. Izazvalo je to mnoštvo reakcija, posebno od strane navijača koji ga ionako kritikuju mjesecima, a po običaju odmah su se intenzivirale glasine o odlasku.

Marca je tvrdila da će u zimskom prijelaznom roku po Balea ići Shanghai Shenhua, što je izazvalo i reakciju agenta velškog fudbalera Jonathana Barnetta.

"Gareth je sretan što igra u Real Madridu. Kina? Ne vjerujte svemu što čujete", riječi su B arnetta kojim opovrgava medijske napise.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da u pričama oko odlaska nema istine poručio je i Zidane, dodajući kako sa Baleom ima vrlo dobar odnos i da mu je drago što je ostao na Santiago Bernabeu.

Bale inače s Realom ima ugovor do 2022. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi