Komazec u nedjelju na Tušnju doživio ono o čemu sanja svaki igrač: "Dokaz da si nešto dobro uradio"

Oglasio se nakon meča Sloboda - Sarajevo

Komazec u nedjelju na Tušnju doživio ono o čemu sanja svaki igrač: "Dokaz da si nešto dobro uradio"

Endin Čaušević

Sloboda i Sarajevo igrali su proteklog vikenda na Tušnju utakmicu 24. kola Premijer lige, a na kraju bordo klub je nakon preokreta slavio sa 3:2. Nekoliko dana nakon utakmice oglasio se napadač tuzlanskog kluba Nikola Komazec koji je doživio na ovom meču ono o čemu mnogi igrači sanjaju.

Sloboda je fantastično otvorila utakmicu na Tušnju i na samom startu došla je do prednosti od 2:0 golovima Amera Bekića, no gosti s Koševa uspjeli su da naprave veliki preokret do kraja meča.

Bordo klub se nije predavao, te je golovima Ziljkića, Čatakovića i Avramovskog preokrenuo rezultat i na kraju slavio sa 3:2, te došao do velika tri boda na uvijek nezgodnom gostovanju u Tuzli.

Šansu u ovoj utakmici dobio je i srbijanski napadač Nikola Komazec koji je igrao 20-tak minuta, ali nije uspio da pomogne Slobodi da dođe do remija u ovoj utakmici.

Ovaj 35-godišnji napadač se oglasio danas na Instagramu kako bi se osvrnuo na dešavanja s Tušnja, te je otkrio da će ovu utakmicu dugo pamtiti jer je doživio ono o čemu mnogi fudbaleri sanjaju.

Poznato je da je Komazec svojevremeno nosio i dres Sarajeva gdje je imao odličan odnos s navijačima, a to se pokazalo i u nedjelju. Dobio je aplauze od navijača Sarajeva koji nisu zaboravili njegove igre u dresu tog kluba.

Oglasi

"Kada lično u velikom derbiju doživiš aplauze od gostujućih navijača mog bivšeg kluba FK Sarajevo i naravno kao i svaku utakmicu veliku podršku od naših navijača Slobode znaš da si nešto dobro radio i da i dalje radiš. Osjećaj neopisiv i podstrek za još više rada i borbe u budućem periodu. Velika zahvalnost svima", napisao je Komazec.

Komazec je u dresu Sarajeva svega šest mjeseci od ljeta 2013. godine, do početka 2014. godine, a zatim je prešao u japanski Busan IPark.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Sarajevo je upisao 19 nastupa i dao čak 14 golova i dodao četiri asistencije, te je jasno zbog čega je postao miljenik navijača na Koševu za tako kratak period.

U Slobodu je stigao pred početak ove sezone, te je u dosadašnjem dijelu u Premijer ligi odigrao 20 mečeva, te je zabio pet golova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi