Nikola Nikić: Neki su me malo razočarali, svi su oni dovedeni i plaćeni...

Trener Bratstva nakon poraza u Banovićima

Nikola Nikić: Neki su me malo razočarali, svi su oni dovedeni i plaćeni...

Danas je u Banovićima odigran prijateljski meč u kojem su snage odmjerile ekipe Budućnosti i Bratstva iz Gračanice.

Ekipa Bratstva je odigrala odlično prvo poluvrijeme, imala veliki broj prilika i na odmor otišla vodstvom od 0:2.

Međutim, u drugom poluvremenu je viđena potpuno druga slika. Budućnost je razbila rivala u drugih 45 minuta i na kraju slavila ubjedljiv trijumf rezultatom 5:2.

Izvedbom igrača koji su igrali u drugom poluvremenu nikako nije mogao biti zadovoljan trener Bratstva Nikola Nikić.

"Čestitam Banovićima na pobjedi, mi smo danas opet malo kombinovali. Prvo poluvrijeme smo igrali možda sa malo boljom, jačom, trenutno spremnijom postavom - odigrali su maestralno. U drugom poluvremenu sam izmijenio devet igrača, ali mislim da su me malo razočarali. Nema tu ko je prva, a ko druga postava. Još se ne zna ko je prva postava", izjavio je nakon utakmice Nikić, pa nastavio:

"Međutim, odigrali su dosta slabo. Vidi se, ima tu par igrača koji su nešto nezadovoljni, ne znam zbog čega. To ćemo mi riješiti u svlačionici, sigurno. Ali ako ništa, valjala mi je ova utakmica, možda vidim šta je... U nedjelju imamo utakmicu sa Modričom, tako da ćemo već od te utakmice početi da igramo barem 70-80 minuta sa ovom postavom koju planiran da izvedem protiv Travnika".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igra koja je viđena od Bratstva u prvom poluvremenu je ono čemu vi zapravo težite već godinu dana?

"Upravo to, majastore, upravo to... Vidjeli ste, a drugo poluvrijeme me podsjetilo na ljetošnje izdanje igrača, malo mi je žao, svi su oni dovedeni i plaćeni. Svi su oni, neću reći profesionalci, ali svi su na budžetu kluba i ne možeš ti biti zadovoljan ili nezadovoljan. 11 igrača može početi, imam trojicu mogu zamijeniti, od toga imam trojicu do 21 godine koji moraju igrati. Prema tome, više mi je odnos, pojedinih igrača... Šta glume neka glume, ali nema veze. Tribine su za svakoga", izjavio je trener Bratstva.

Top Komentari

opasni12
Tko ovu budalu još drži ovdje?
2 1
kolumbo
prvo poluvrijeme su trebale igrati rezervne postave a folirant Nikic ubacio prvu postavu da igraju protiv djece ,bio sam na utakmici ,kakav je ovo folirant od trenera.,gdje god je bio unazadio je i ekipu i klub 5 godina nazad,seljacke fore,da je sad moja Jagoda da ovo popase,****s fudbal
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi